Sastojci:
- 300 gr umaka od rajčice
- 250 gr sira za pizzu
- 250 gr mljevenog goveđeg mišića
- 1 glavica luka
- 2 jaja
- 8-10 slanih inćuna
- peršun
- crno vino
- brašno
- ulje
- maslinovo ulje
Priprema:
Slane inćune operite i napravite filete. Očistite luk, fino ga usitnite i dinstajte na 3-4 kašikee ulja. Dodajte mljeveno meso, so, biberr i peršun. Zalijte s pola čaše vina i lagano dinstajte 15 minuta. Ohladite.
U zdjeli umutite jaja i dodajte im meso (po potrebi, dodajte i žlicu brašna). Razvaljajte tijesto, premažite ga rajčicom začinjenom s malo ulja i soli, posložite filete slanog inćuna, mljeveno meso, sir za pizzu narezan na kockice. Pecite 20 minuta na 200° i odmah poslužite.