ponedjeljak, 7. ožujka 2011.

Pileća prsa punjena sirom

Sastojci:
  • 2 komada pilećih prsa
  • Philadelphia krem sir 
  • vegeta 
  • so i biber 
  • krušne mrvice
  • brašno 
  • jaje 
  • ulje za prženje
Priprema:

Pileća prsa izrezati na šnicle istući ih. Začiniti vegetom, soli i biberom. Na jednu polovicu šnicle staviti kašiku krem sira, tanko razmazati i zamotati u rolat. Kraj učvrstiti čačkalicom. Svaku roladu ubaciti u brašno, pa u jaje i prezlu na kraju. Pripremljene rolade od piletine izpržiti na ulju na umjerenoj temperaturi. 
Za zdraviju verziju, rolade peći u pečnici 20-tak minuta. Popržene rolade ostaviti minut - dva na papiru da se višak ulja ocijedi. Poslužiti uz jednostavno skuhanu tjesteninu ili samo salatu.

Nema komentara:

Objavi komentar